Palveluksessanne

Meidän mielestämme elämän kruunu ei sittenkään ole onnellisuuden tavoittelu, vaan uskallus elää oma tarina täydeksi ja todeksi. Me Pink Tomato Travel-perheessä uskomme perusarvoihin, sillä hyvät arvot houkuttelevat hyviä ihmisiä. Kunnioitamme itseämme, kunnioitamme muita ja kunnioitamme työtämme.

Perheemme on kasvanut lyhyessä ajassa joukoksi värikkäitä tyyppejä. Meitä kaikkia yhdistää suuri intohimo työtämme kohtaan ja aito rakkaus lajiin. Asiakkaamme otamme vakavasti, emme itseämme. Teemme työtämme omalla tavallamme, uskoen siihen, että mahtavimmat seikkailut ovat vielä edessäpäin.

Ville

”Perheemme priimusmoottori ja peloton maailmanmatkaaja. On käynyt maailman yllä, alla, tuolla ja täällä. Niin mutkalle kuin Ville ei taivu boakaan.”

ville@pinktomatotravel.com

Elli

”Työssään tarkka ja helposti lähestyttävä ilopilleri. Saa asiat tapahtumaan ja asiakkaat innostumaan. Rakastaa viinejä ja uuden oppimista.”

elli@pinktomatotravel.com

Roope

”Todellinen moniosaaja ja luottopelaaja, jolla ninjan kyvyt ja kokin taidot. Tehopakkaus, joka rentoutuu saunassa ja kalassa, mieluiten yhtä aikaa.”

roope@pinktomatotravel.com

Tomi

Tomi

”Viimeinen metsästäjä-keräilijä, joka innostuu asiakkaan asioista ja markkinoinnista.”tomi@pinktomatotravel.com