Meidän tarina

Kun yhdistää intohimon ja ammattitaidon syntyy terästä ja saksalaisia laatuautoja. Meidän maailmakuva on triplavalotettu patikoinnista, kalastuksesta ja luonnossa liikkumisesta. Oli sitten kesä tai talvi, ulos on päästävä, mieluiten tutulle vuoristopolulle kuin eksoottiselle rannalle.

Meillä on ollut unelma saada tehdä sellaista työtä, jota voi tehdä puhtaasta rakkaudesta lajiin. Bulgaria tarjosi meille odottamatta ja pyytämättä mahdollisuuden, josta ei voinut kieltäytyä.

1980 – 1990 luvuilla Suomessa työskenteli bulgarialaissyntyisen isänsä yrityksissä Ivan Dostinov. Hän ystävystyi usean suomalaisen kanssa, joista yksi oli konsulttina nykyisin lähes 30 vuotta toiminut Panu Hämäri.

Samaan aikaan tuhannet suomalaiset kävivät hoidoissa Bulgarian vuoristoalueiden mineraalivesikylpylöissä, joissa hoidettiin myös kommunistimaailman johtajia ja huippu-urheilijoita. Kommunismin kaatumisen myötä toimintaa Bulgariassa pyörittänyt Balkan Tourist lopetti toimintansa ja nämä matkat loppuivat. 2017 alkuvuodesta Devinin kaupungin – joka oli yksi suosituimmista hoitomatkakohteista – pormestari otti yhteyttä kontaktinsa kautta Ivaniin, jolla tiesi olevan suhteita Suomeen.

Tämän seurauksena Panu matkusti Bulgariaan tapaamaan Devinin kaupungin johtoa ja hoitolahotellien omistajia. Lähes vuoden tutkimisten jälkeen käynnistettiin toiminta kalastus-, ulkoilu-, hoitola-, ja kylpylämatkojen uudelleen käynnistämiseksi Suomesta.

2018 päädyttiin ottamaan partnereiksi muutama suomalainen ulkoilun ja retkeilyn intomieli sekä hotelli- ja markkinointialojen osaaja ja Pink Tomato Travel syntyi.

2020 alkaen järjestämme sekä ulkoilu-, hoitola-, kylpylä-, että muita erikoismatkoja Deviniin ja muualle Bulgariaan. Tervetuloa virkistymään kanssamme!