MATKAT / PATIKOINTIMATKAT

Virkistävä patikointimatka Bulgariaan

Patikointia parempaa kuntolomaa on vaikea kuvitella.
Kun kohteena on Bulgarian jännittävä Rhodopen vuoristo, päivien anti on todella kaukana keskiverrosta aurinkolomailusta.

Rhodopen vuoristo, jonne Pink Tomato Travelin patikointimatkat suuntautuvat, on yksi yksi Euroopan viimeisimmistä erämaa-alueista. Jyrkillä rinteillä kasvaa sekä lehti- että mäntymetsää, mistä syystä paikalliset kutsuvat paikkaa nimellä ”vihreät vuoret”. 

Voisiko aktiiviloma patikoiden vihreillä vuorilla olla sinun unelmalomasi? Vaikkapa ystäväporukan kanssa. 

 

  • Tykkäätkö reippailla ja kävellä maastossa?
  • Nautitko uusista luontokokemuksista ja maisemista?
  • Haluatko lomaltasi muutakin kuin laiskottelua aurinkotuolissa?
  • Oletko utelias näkemään uusia Euroopan kolkkia?

 

Pink Tomato Travelsin patikointimatka Bulgarian vihreään vuoristoon tarjoaa erilaisen kokemuksen. Ja koska patikointi ei vaadi erityisiä varusteita eikä huippukuntoa, reissulle on helppo lähteä. 

Patikointi on paitsi hauskaa, myös hyödyllistä. Kunto kohenee ja mieli virkistyy. Rhodopen-reissulla koet uskomattomien hienojen maastojen ohella myös kulttuurielämyksiä. Alueen historia on monituhatvuotinen, ja esimerkiksi retki hurmaavaan Plovdivin kaupunkiin on antoisa kokemus.

Valikoimassamme on monentasoisia patikointireittejä. Matkalla on mukana asiantunteva, suomenkielinen matkanjohtaja, jonka ansiosta tutustut maahan ja vierailukohteisiin pintaa syvemmältä.

Patikointimatkan hintaan sisältyvät kuljetukset, majoitus ja matkaohjelman mukaiset ateriat ja juomat, retket ja sisäänpääsymaksut.

Nauttiaksesi matkasta sinun tulee olla peruskuntoinen ja pystyä etenemään välillä vaativammassakin maastossa. Joidenkin päivien etapit voivat olla pitkiä ja niillä voi olla jyrkkiä kohtia ja suuria korkeuseroja. Emme suosittele näitä matkoja polvivaivoista kärsiville.