Palveluksessanne!

Olemme sitoutuneet auttamaan sinua

Meidän mielestämme elämän kruunu ei sittenkään ole onnellisuuden tavoittelu, vaan uskallus elää oma tarina täydeksi ja todeksi. Me Pink Tomato Travel-perheessä uskomme perusarvoihin, sillä hyvät arvot houkuttelevat hyviä ihmisiä. Kunnioitamme itseämme, kunnioitamme muita ja kunnioitamme työtämme.

Kun yhdistää intohimon ja ammattitaidon, syntyy terästä ja saksalaisia laatuautoja. Maailmankuvamme on valotettu patikoinnista, kalastuksesta ja luonnossa liikkumisesta. Oli sitten kesä tai talvi, ulos on päästävä, mielummin tutulle vuoristopolulle kuin eksoottiselle rannalle.

Meillä on ollut unelma saada tehdä työtä, jota voi tehdä puhtaasta rakkaudesta lajiin. Bulgaria tarjosi meille odottamatta ja pyytämättä mahdollisuuden, josta ei voinut kieltäytyä.

Meitä yhdistää suuri intohimo työtämme kohtaan ja aito rakkaus lajiin. Asiakkaamme otamme vakavasti, itseämme emme. Teemme työtämme omalla tavallamme, uskoen, että mahtavimmat seikkailut ovat vielä edessä.

 

Tiimimme

 

Markkinointi ja viestintä, opas

Tomi Metsä-Heikkilä

tomi@pinktomatotravel.com

puh. +358 400 405 309

 

Toimitusjohtaja, opas

Ville Riihimäki

ville@pinktomatotravel.com
puh. +358 40 058 5566

Viemme asiakkaasi uudelle vuorelle

Haetko uusia ajatuksia ryhmämatkustamiseen? Haluatko varmistaa parhaan tarjouksen ja vapaa-ajanmatkan ryhmällesi? Mietitkö, mitä elämyksiä Bulgaria voisi tarjota esimerkiksi lyhytlomalla?